6/09/2006

Passed the yearly APK test !!

This weeks wednesday I was at Nissan dealer Manenschijn (http://www.datsun.nl) for the yearly APK checkup/test. I was very happy the car past through after a small repair which was neccesary. Only one rubber cover, from the steeringmount at the left frontwheel, needed to be replaced since it was torn open a little.

This was fixed by the real 100a guru, G.J. Manenschijn ;-)

We're happy to know the car is actually very solid and in excellent condition.

Another year to come, hopefully with lots of driving pleasure and fun.This picture is taken after returning home. The 100A runs smoothly and got a nice grey coloured exhaust inside after this ride to Daarle.

Anyway, happy with the results of this day.

Unfortunatly I forgot my camera, while all those beautifull classic Datsun cars were out there in Manenschijn's private museum showroom. Next time I won't forget !

More posts will follow in short term.
Keep on checking this blog.


L8rz !

3 Comments:

Anonymous Craig said...

Nice to see an old Datsun still on the road. Your car looks to be in excellent condition.

8:18 p.m.  
Anonymous Roy van Oirschot said...

Hey Marcel,

Ik weet niet of je me nog kent, maar ik was bij de vorige najaarstocht van NCC heel even aanwezig met een zilvergrijze Cherry Coupe. Mooie site heb je, en erg leuk om te zien hoe het allemaal verloopt met je 100A. De Cherry heb ik niet meer, maar ik heb nu een 1200 uit 1971 die ik aan het restaureren ben.
Ik weet niet of je het leuk vindt, maar je kunt eens een kijkje nemen op mijn site om te zien hoe de restauratie verloopt en tal van andere zaken. Ik hoop dat ik hem op tijd klaar heb om dit jaar weer naar de najaarsrit van NCC te kunnen komen. We spreken elkaar daar dan wel. Mijn URL is:

http://members.home.nl/ervano

Succes met je 100A en ik blijf zeker regelmatig op je site kijken.

Groeten Roy

8:50 p.m.  
Anonymous autorijden.nl said...

Het was al enige tijd mogelijk om online de kentekengegevens van een auto op te vragen bij de RDW. Op autorijden.nl kun je naast deze data een uitgebreid rapport aanvragen met alle specificaties, zoals prestaties, brandstofverbruik en standaard of optionele uitrusting. Ook kan op autorijden.nl de nieuwprijs en restwaarde van een
auto worden opgezocht. kenteken check

10:15 a.m.  

Een reactie posten

<< Home